Menu

.      

Ülo Tuliku arvates saab Anti Allasest väga hea linnapea

Võru endine maavanem ja linnapea, praegune Riigikogu liige Ülo Tulik Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, Keskerakonna ning valimisliidu Võru Väärib Võimekust koalitsioonilepingu pidulikul allkirjastamisel aktiivselt küsimusi esitamas. Tuliku peos on koalitsioonileping, tema taga istub Henni Nassar ja seisab Kalvi Kõva.    Foto: AIGAR NAGELVõrumaa Teataja uuris Võru endiselt linnapealt ja maavanemalt Ülo Tulikult, kes oli uue linnavõimu pidulikule koalitsioonileppe allkirjastamisele isiklikult kohale tulnud, mida tema Võru võimuvahetusest ja Anti Allase linnapeaks saamisest arvab. Küsisime ka, kas Tulikul endal ei ole tekkinud mõtet Allase valitud parteiga ehk Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga liituda.

Liiguvad jutud, et kavatsete lähiajal liituda Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga. Kas see vastab tõele?

Ülo Tulik: Mina ei ole kunagi kavatsenud ega ka kavatse liituda Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

Olite Võru uue võimukoalitsiooni pressikonverentsil aktiivselt küsimusi esitamas. Millest selline huvi? Kas olete sotside, Keskerakonna või valimisliidu Võru Väärib Võimekust toetaja?

Ü. T.: Pressikonverentsil olin seetõttu, et mind ei jäta külmaks Võru linna tulevik. Mina toetan ettevõtmisi, mis teevad elu linnas elamisväärsemaks ja paremaks suuremale osale linnakodanikest. Pressikonverentsil oli hea võimalus tutvuda partnerite koostatud lepinguga ja saada aimu, mis meid sellise võimukoalitsiooni puhul järgneva nelja aasta jooksul ees ootab. Teie poolt nimetatud parteisid mina ei toeta.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD