Menu

.      

Haanjas toimuvad 2021. aastal rahvusvahelised laskesuusavõistlused

Spordiühingu Võru Biathlon ja Võru spordikooli laskesuusatamise osakonnas käib kokku 18 last, nendest kolm Audentese spordikoolis. Klubi võistlejate nimekirjas oli hooaja kestel 21 last ja treener Priit Narusk loodab, et neid tuleb juurdegi. Pildil on treenerid Priit Narusk ja Kristi Mõttus koos noorimate laskesuusatajatega. Foto: VÕRU BIATHLON

Lõunaeestlaste suusamekas Haanjas lõppes äsja suusahooaeg, ent suusasportlased hoolimata aastaajast ei puhka.

Veel hiljuti sai Haanja suusakeskuse lasketiir uue automaatikasüsteemi ning juba praegu käivad ettevalmistused uueks hooajaks. Spordiühingule Võru Biathlon ja Rõuge vallale saavad järgnevad aastad olema kibekiired ja põnevad, sest 2021. aastal plaanitakse Haanjas korraldada juunioride rahvusvahelised laskesuusavõistlused.

Uus automaatikasüsteem

Kui toimetus laskesuusatreeneri ja endise suusataja Priit Naruskiga intervjuud alustab, teevad lapsed parasjagu trenni. „Hooaeg sai just läbi ja nüüd peab tegema seda, mida vahepeal pole palju saanud teha: jookseme, mängime palli ja teeme jõuharjutusi. Rullsuusatamist veel ei tee,” kirjeldab Narusk.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD