Menu

.      

Võrkpall on endiselt Võru kvaliteedimärk

Pildil Võru spordikooli U-16 võistkond, kes tuli teist aastat järjest Eesti meistriks. Esimeses reas Erika Prihodko (vasakult), Mirtel Kuuse, Emeli Tõnts, Eilika Laanemets. Teises reas Raivo Jeenas (vasakult), Liisbeth Laiv, Kirke Kokka, Salme Adeele Hollas, Hanna Provotorov, Liisa Provotorov, Annabel Viks, Triin Ojasoo. Foto: ERAKOGU

„Võrus panustatakse jätkuvalt võrkpalli – see on edu võti,” kinnitab kogenud võrkpallitreener Raivo Jeenas hooajale tagasi vaadates. Tema teenekas kolleeg Aksel Saal on sama meelt: „Midagi ei ole ette heita, eriti kui vaadata võrukate jäetud jälge suuremalt.” Võrkpall on jätkuvalt maakonna edukaim spordiala.

Pilk statistikatabelitesse näitab, et Võru võrkpallinaiskond lõpetas meistriliiga hooaja korraliku neljanda kohaga. „Meie mätta otsast vaadates oli see tulemus tipp,” sõnab uskumatud 45 aastat järjest Võru naiskonda juhendanud Raivo Jeenas ning nimetab tänavuse hooaja võtmemängijatena Evelyn Heliste, Mari-Liis Graumanni ja Haide Haringu.

Meeste poolel lõi noorukeste treenerite Sten Maaski ja Timo Kuusi käe all Võru Werro nime all pallinud esindusvõistkond tänavu kaasa esiliigas ning jäi seal alles pärast ülinappi kaotust veerandfinaali kuldses geimis alla hilisemale võitjale LotusTimber/Neemecole. „Sümpaatne, treeniv ja toimiv meeskond,” hindab Jeenas.  Sama meelt on ka Aksel Saal: „Poistel oli väga hea meeskonnavaim.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD