Menu

.      

Omniva põhjendab postipakkide liikumise venimist saatja veaga

Foto: Võrumaa TeatajaJuuli algul pakkide liikumise venimise pärast klientide pahameele ära teeninud postiettevõte Omniva põhjendab pakkide liikumise venimist saatja veaga.

„Tõenäoliselt komplekteeris kauba saatja saadetised valesti,” selgitas postipakkide liikumise venimist Omniva kommunikatsioonijuht Kadri Tonka, „Kuna klient on oma saadetise kätte saanud ja oli kätte saanud tegelikult juba artikli ilmumise ajal, siis pole kauba saatja soovinud meile detaile täpsustada.”

Omniva selgituse kohaselt võivad pakid sageli viibima jääda saatja hooletuse tõttu – eksitakse vormistamisel, pakendmisel, komplekteerimisel. Enamasti on sellised eksimused saadud lahendada, kuid kõrvalekalded tähendavad, et pakisaadetis võib jõuda oodatust hiljem kohale. Eksimuste vähendamiseks on Omniva suhelnud klientidega ning teavitanud ja õpetanud pakiautomaadi teenust õigesti kasutama.

„Kindlasti jälgime ka kogu aeg, kas on võimalik protsesse mugavamaks ja lihtsamaks muuta,” selgitas Tonka, mida on võimalik venimise vältimiseks ette võtta, „kuigi meie töötajad on pühendunud ja teevad oma tööd suure vastutustundega, ei saa kunagi välistada ka seda, et pakisaatmise viivitus tuleneb meie töötajate hooletustest või tehtud vigadest. Suhtume sellistesse eksimustesse väga tõsiselt ning vea ilmnemisel vestleme töötajaga ja pakume vajadusel lisaväljaõpet või koolitusi.”

Tonka selgitas, et kvaliteedinõuetele ei vasta kõigist saadetiste kohaletoimetamistest alla ühe protsendi. „Kuigi see protsent võib näida piisana meres, anname me endale aru, et kliendi jaoks tähendab see ühe saadetise puhul sadat protsenti ebaõnnestumist ning seepärast jälgime hoolega kvaliteedinõudeid ja oleme samas klientidele väga tänulikud igasuguse tagasiside ja ettepanekute eest,” lisas ta.

Võrumaa Teataja kirjutas juuli algul, kuidas kliendid kurdavad, et riigi postiettevõte Omniva kaotab pakke. Nii näiteks ootas terve nädala oma Tallinnast saadetud pakke Võru ettevõtja Raul Sõmer.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD