Menu

.      

Lapsepiinamises kahtlustatu armastas öösiti pidutseda

Pildil on kortermaja Võrus aadressil Kreutzwaldi 17, mille parempoolses trepikojas elas veel käesoleva aasta algul Keiti, kes on  nüüd lapse piinamise kahtlustusega pooleks aastaks vahi alla võetud. Praegu vahi alla võetud 22aastane lapse ema Keiti.   Foto: Võrumaa Teataja / Repro: FACEBOOK  JÄRJEKORDNE PIINAMISJUHTUM • Räiges lapsepiinamises kahtlustatav 22aastane Keiti elas veel selle aasta alguses Võrus Kreutzwaldi tänaval. Majaelanike arvamus tema kohta on vastandlik – ühe sõnul olevat ta olnud ülbe ja uhke, teine kirjeldab teda aga kui armsa olekuga naist. Ühes arvamused kattuvad – Keiti armastas pidutseda ja tema korteris võis sageli näha võõraid purjus mehi. Lapse isa taotles pärast ema elustiilist teadasaamist lapse ainuhooldusõigust.

Võrus Chicago baari vahetus läheduses asuv Kreutzwaldi 17 on väljanägemiselt nagu üks täiesti tavaline pisut kulunud moega nõukogudeaegne kortermaja. Võrumaa Teataja kirjutas sellest majast viimati läinud aasta mais, tõstes esile maja ees olevaid ilusaid lillepeenraid, mille eest hoolitsevad väsimatult majas elavad tublid prouad. Nüüd on see maja, kus elab palju pensionäre, kuid ka arvestatav hulk noori lastega peresid sattunud kogu Eesti luubi alla ja seda sugugi mitte positiivses võtmes. Sest just siin elas kurikuulsas lapsepiinamises kahtlustatav Keiti (22) koos oma väikese, nüüdseks kahe ja poole aasta vanuse tütrekesega.

Majaelanikud mäletavad, kuidas Keiti päeval maja ees lapsevankrit lükkas, öösel aga lapse üksi koju jättis ja ööklubidesse pidutsema läks. Tol ajal elas ta veel koos lapse isa, 24aastase J-ga, kes läks selleks, et perele raha teenida, Soome tööle. Väike tüdruk oli siis kümnekuune.

Nüüd lamab tüdrukuke alates läinud nädala kolmapäevast Tallinna lastehaigla intensiivraviosakonnas. Ta oli haiglasse saabudes teadvusetu ja üliraskes seisundis. Meedikud tuvastasid tema kehal jäljed pikaajalisest piinamisest, kusjuures eriti rasked olid vigastused peas. Tema ema ja tolle uus elukaaslane on alates reedest vahi all ning nende suhtes on alustatud kriminaalmenetlust, sest neid kahtlustatakse tüdrukukese piinamises.

Kes on lapse ema?

Sotsiaalmeedias on läinud lahti elav arutelu selle üle, kes on see ema, kes oma lapsele niiviisi tegi. Avalikustatud on nii tema kui tema praeguse elukaaslase nimed ja üles on laaditud pildid, kus naine poseerib koos oma lapsega. Kogu Eesti pahameele alla sattunud Keiti Facebooki küljelt, mis veel läinud nädalal avalik oli, kuid mis nüüdseks on maha võetud, vaatas vastu tavaline noor naine, kes oma lapsest avaldatud piltide ja üleslaaditud videote järgi hoolis väga oma tütrekesest. Keiti rõõmustas, kui tema „tibu” roomama hakkas ja postitas sellest Facebooki video.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD