Menu

.      

Võru varjupaik sai toetusraha kliiniku ruumi jaoks

Reedel olid annetuse üleandmise juures (vasakult) Eesti Koeraomanike Seltsi esindaja Maria Kristiina Prass, Võru varjupaiga juhataja Maie Vumba ja rahvusvahelise koertenäituse „Bigbank match show” projektijuht Marve Kadastik. Pildile on jäänud noor koerake Liisu, kes saabus varjupaika Mooste vallast.     Foto: Võrumaa TeatajaHEATEGEVUS • Bigbanki ja Eesti Koeraomanike Seltsi esindajad andsid reedel Võru kodutute loomade varjupaigale üle koertenäituse ajal kogutud annetuse 1500 eurot, mis läheb Võru varjupaiga kliiniku ruumi kordategemiseks.

„Kogutud rahast on Võru varjupaigale suur abi veterinaarkliiniku toa väljaehitamiseks,” rääkis Varjupaikade MTÜ Võru varjupaiga juhataja Maie Vumba. Seni töötas loomaarst varjupaigas ilusa ilmaga lageda taeva all või siis väikses puhkeruumis.

Vumba ütles, et lisaks kliiniku toa kordategemisele on vaja kliiniku sisustust nagu operatsioonilaud, lisaks on vaja loomade pesuruumi.

Annetuse üle andnud Bigbanki koertenäituse projektijuht Marve Kadastik ütles, et pank toetab koeri, kuna tahab näidata, et hoolib. Igal aastal saab toetuse üks varjupaik ja tänavu valiti selleks välja Võru varjupaik. Kokku on Bigbank toetanud kümne aasta jooksul seitset varjupaika ja kogutud on üle 16 000 euro väärtuses annetusi.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD