Menu

.      

VIDEO Hetero tõestas end taas ja üllatas oma fänne

Hetero Kandles. Foto: ANDREI JAVNAŠAN

• Detsembris ilmub Hetero plaat •

HETERO • Reede õhtul kahel laval üles astunud Hetero üllatas oma sõpru jõulise esinemisega. Ansamblil tuli Kandles esitada ka kaks lisalugu.

35 aasta kestel ansambli tegevuses toimunut sai Kandles vaadata videolõikude vahendusel. Harukordne oli paariminutiline video aastast 1981, mil Hetero esines Tallinna Linnahallis täismajale. Video autoriks oli aga tol ajal ansamblis klahvpille mänginud Tõnis Lepp, keda tuntakse eelkõige lendurina.

Üllatusena tuli ka videolõik, mille leidis legendaarne filmimees Heino Maripuu oma videoarhiivi läbi vaadates, kui avastas Saaremaa muusikapäevade esinejate seast ka Hetero. Aasta oli siis 1982. Kaks videolõiku on aastal 1987 toimunud Heavy Suvest (nii-öelda Rock Summeri peaproov) Tallinna Lauluväljakul. Sellel kontserdil salvestasid rahva tunglemist Hetero esinemise ajal Leedu ja Venemaa dokumentalistid.

Pubis Õlle 17 esines Hetero südaööni ning siis algas sünnipäev.

Ka kontserdi „Hetero 35” salvestas Heino Maripuu. Kuu aja pärast on oodata Hetero plaati ja peatselt peaks kaante vahele jõudma raamat Heterost aastakümnete vältel.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD