Menu

.      

„Taevast ülevalt” – mõnusalt segunenud jõulumikstuur

Pärt Tarvas C-Jamist, üks tšellistidest, keda saab kuulata ja näha laupäevasel kontserdil „Taevast ülevalt” koos Rein Rannapi ja Kristjan Kannukesega.   Foto: FACEBOOKKui helilooja ja pianisti Rein Rannapi nimi on eestlaste südametesse kindlalt nagu kivisse raiutuna talletatud, siis Kristjan Kannukest teavad veel võib-olla vähesed. Ta on noor lootustandev muusik, kes kogus tuntust superstaari-saates ning sai Rein Rannapilt kui žüriiliikmelt kiidusõnu.
Koos C-Jamiga, selle kreisilt (nagu ütleb ka nende viimase plaadi pealkiri „Crazy Cellos”) andeka tšellistide pundiga moodustavad Rannap ja Kannukene mõnusa jõulumikstuuri. Võrumaa Teatajal õnnestus kiirel jõuluajal intervjueerida C-Jami ühte liiget Pärt Tarvast.

Millised on Teie mõistes ideaalsed jõulud?

Pärt Tarvas: Vastusele eelneb kõigepealt pikk ohe. „Nagu filmis, kuusk ja pere on koos, süüakse verivorsti ja muid jõulutoite. Kindlasti kuuluvad jõulude hulka filmid nagu „Üksinda kodus” ja „Visa hing”, mis on tõeline jõuluklassika.

Kas jõulutunne on juba südamesse pugenud?

P. T.: Tööd on nii palju olnud, et jõuludele pole aega olnud mõeldagi veel. Sellel kuul on ainult jõululaupäev vaba, aga muidu on kõik tööd täis.

{fcomment}


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD