Menu

.      

Seitse põhjust, miks peaks lugema Võrumaa Teataja digilehte

Kodus, tööl või puhkehetkel – kõikjal saab lugeda digilehte.  Foto: AIGAR NAGEL

LUGEMISSOOVITUS • Võrumaa Teataja digileht on kättesaadav olnud neli aastat. Digiveeb avati 16. märtsil 2012. aastal ja esimene tellimus tehti 22. märtsil kell 15.30. Sellest ajast on digileht muutunud mitmel erineval moel. Suur tänu lugejatele, kes on meiega siiani olnud. Olete näinud mitmesuguseid muutusi ja püsite endiselt lainel. Meile on see suur au ja kiitus.

Meie erinevus ja eelis suur-lehtede ees on digilehe ja paberlehe täielik sarnasus, mis tähendab, et samasugust lehte saab lugeda nii paberil kui ka veebis. Lisana on kättesaadavad turismilehed nagu Avasta Raplamaad, Avasta Läänemaad, Avasta Saaremaad, Avasta Jõgevamaad ja Avasta Võrumaad.

Nüüd aga seitse digilehe eelist paberlehe ees.

1. Digilehe uue numbri kohta jõuab automaatne teavitus tellija meilipostkasti. Selline lahendus on hea sellepärast, et nii ei pea pidevalt jälgima, millal uus leht üles riputatakse, vaid sellest annab märku telefon, kui tuleb teade uue e-kirja/lehenumbri saabumisest.

2. Paar päeva enne tellimuse lõppemist teavitame lugejat e-posti teel. Väga hea meeldetuletus, sest nii ei pea ühel päeval avastama, et lehte millegipärast ei saabugi.

3. Digileht jõuab lugejateni eelneval õhtul. Näiteks teisipäevast Võrumaa Teatajat saab digilehe tellija lugeda juba esmaspäeva õhtul.

4. Digileht on loetav kõikides nüüdisaegsetes arvutites, tahvel-arvutites ja nutitelefonides. Kujutage endale ette, et olete reisil ja saate siiski kõikide Võrumaa uudistega kursis olla. Samas on kättesaadav arhiiv ja saab kõik tagantjärele uuesti üle lugeda.

5. Digileht on ka odavam kui paberleht, sest puuduvad ju transpordi- ja trükikulud. Näiteks ühe kuu digilehe tellimus maksab kuus eurot, paberlehel 7.50 eurot. Selle summa eest saab 12–13 täisvärvilist numbrit kuus, mille lehekülgede koguarv on ligi 115.

6. Digileht www.digileht.vorumaateataja.ee ja Võrumaa Teataja veebileht www.vorumaateataja.ee on omavahel sünkroonis. See tähendab seda, et kõik uudised, mis kantakse veebilehele, jooksevad samal ajal ka digilehes. Nii on peale paberlehe ja digilehe kõik uudised ühest kohast kättesaadavad. Selleks ei pea eraldi alla laadima ühtegi äppi, vaid kodulehed suudavad ise ennast seadistada nii, et teie arvutis või nutiseadmes kuvataks uudised mugavalt ja kohe loetavalt.

7. Digilehe lugejatele on tasuta kättesaadavad ka järgmised digilehed: Antsla Teataja, Rõuge infoleht, Põlva Teataja ja Haanimaa Uma Leht.

Ootame kõiki lugema, nii uusi kui ka juba kogenud ja tuttavaid kasutajaid.{jcomments off}


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD