Menu

.      

„Kodutunde” meeskond oli paar nädalat tagasi Antslas, saadet näeb ülehomme

Pereema Triin Liibert koos üheksakuuse Marjoga vast remonditud toas. Pereisa Margo Toom on tööl, kaheksa-aastane Liisa-Annika koolis. Ülevaatliku pildi saamiseks tasub vaadata esmaspäeva, 28. novembri õhtul Kanal 2 saadet „Kodutunne”. Foto: FOTOSFERA / ANDREI JAVNAŠAN

PILDIGALERII HEATEGU • Kanal 2 „Kodutunde” meeskond oli mardipäeva paiku Antslas. Saatejuht Signe Lahtein ütles Põllu tänav 18 elamu juures  Võrumaa Teatajale, et käsil on saade, mis läheb eetrisse esmaspäeval, 28. novembril.

„Kodutunde” meeskonna kutsus Antslasse majaperemehe Margo Toome tädi Ly Uibo.

„Margo elas oma elukaaslase ja kahe lapsega väga-väga kitsastes tingimustes, kuid tean, et abi ei oleks nad mingil juhul kuskilt ise palunud,” räägib Soomes töötav Ly.

„Ausalt öeldes kogusin ka ise paar nädalat julgust, kuid oktoobri lõpus saatsin kirja. Sain Signe Lahteinilt juba samal päeval vastuse, ja siin me siis nüüd mardipäeval oleme,” ütleb Ly ja kallistab Signet, pisarateni õnnelikud on mõlemad.

„Margo unistas, et saaks jõulud pidada oma kodus, ta tegi ka ise, mis suutis, kuid … Nüüd saab unistus Kanal 2 heategevusliku saate abiga teoks. Aitäh!” on Ly rõõmsamast rõõmsam.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD