Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Karin Luksepp

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Auhinnavõitja Karin Luksepp Tamula rannas auhinda vastu võtmas. Foto: AIGAR NAGEL

Hea lugeja, kui Sa pole veel kuulnud, siis Võrumaa Teataja loosib oma tellijatele välja väärt auhindu. Et võita hinnalisi auhindu meie toetajatelt, ei ole vaja teha midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Samuti osalevad loosimises kõik püsikorraldusega tellijad.

Seekord saame teile välja jagada järgmised toredad asjad: Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Selle nädala võitja Karin Luksepp saab endale Severini triikraua, mille on välja pannud Võru Euronics.

Triikraual on kuiva ja märja triikimise ning auruhulga reguleerimise võimalus, automaatne väljalülitamine ülekuumenemisel, topeltveeprits, tilgalukk, automaatne puhastus, tefl onkattega keemiline tald, kummist käepide, reguleeritav termostaat ja juhtmehoidik.

Karin Luksepp elab Võrumaal Sika külas ja on Võrumaa Teatajaga kokku puutunud pikka aega. Praeguseks tellib ta lehte püsikorralduslepingu alusel, mis on tema jaoks väga mugav lahendus. Lehte loevad nad kogu perega. „Kuna tegemist pole „kollase kirjandusega”, siis artiklite usaldusväärsus on 100 protsenti,” räägib Karin. Praegu on Karin lapsega kodus, kuid järgmisest aastast läheb tagasi tööle Võru Tarbijate Ühistusse. Kokku on tal neli last, kellest kaks suuremat on 23- ja 18aastane ning kaks pisemat viie- ja kaheaastane. Karinile meeldib loodus ja köögis erinevaid väljakutseid vastu võtta. Seetõttu ongi neil kodus laual omaküpsetatud leib ja tihti leiab sealt mitmesuguseid erilisi roogasid. Veel väärtustab Karin oma kodukohta. „Mulle meeldib, kui inimesed oma kodukanti hindavad ja väärtustavad oma juuri, leiavad siin oma ülesande ning kutsumuse,” ütles Karin Luksepp.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD