Menu

.      

Jõulutulede ostmise tipphooaeg on saabunud

  • Kirjutas Kadi Annom

Üheks populaarseks jõulukaunistuseks on jääpurikaid meenutavad tuled, mida katuseäärtele kinnitada. Foto: ERAKOGU

Juba homme tähistatakse esimest adventi, mis peaks ka vähem agarad jõulufännid poodi meelitama, et veel viimaseid jõuludekoratsioone soetada ja kodu jõuluehteisse seada.

Jõulufanaatikud alustavad aga oma kodu kaunistamist aina varem. Jõulutuled pannakse akendele põlema isegi novembri alguses, et meie pimedat sügist veidigi valgemaks muuta. Sageli ei tule selle pealegi, et jõulutulede soetamine võib üks paras teadus olla. Nii nagu rõivatrendid muutub mood ka jõuluvalgustite turul, samuti muutuvad funktsioonid ja kasutamisvõimalused. Decora kauplustesse jõudsid jõulutuled ning muud pühadekaunistused müüki novembri keskpaigaks, Bauhofi kauplustesse aga juba oktoobrist.

Tippaeg jõulukaupade soetamiseks jääb aga novembrisse ja detsembrisse. „Tipphetk jõulukaunistuste ja -tulede ostmiseks on tavaliselt novembri viimasel ja detsembri esimesel nädalal, sest siis on jõulupühad ning esimene advent juba käega katsutavas kauguses ning enamik teeb algust kodukaunistamisega. Paljud, kellel on kodus kasutuses kunstkuusk, panevad ka selle juba varakult üles, et jõulumeeleolu luua. 


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD