Menu

.      

Selle nädala tellijaauhinna võitja on Inga Lang

  • Kirjutas Kadri Nagel

FOTO: Aigar Nagel

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Hea lugeja, kui Sa pole veel kuulnud, siis Võrumaa Teataja loosib oma tellijatele välja väärt auhindu. Et võita hinnalisi auhindu meie toetajatelt, ei ole vaja teha midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Samuti osalevad loosimises kõik püsikorraldusega tellijad.

Seekord saame teile välja jagada järgmised toredad asjad: Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Inga Lang saab endale triikraua Võru Euronicsilt. Järgmisel nädalal läheb loosi Võrumaa Toidukeskuse 50eurone kinkekaart, mis on enne jõule väga tarvilikuks abimeheks.

Inga Lang elab Võru linnas ja on siin elanud juba umbes 1970. aastatest alates. Ta töötab raamatupidajana mitmes asutuses. „No nagu nüüd ikka see raamatupidaja elu on, et teed mitmele fi rmale teenust,” seletab Inga Lang. Tema sõnul on praegu väga hea raamatupidaja olla, sest kõik käib arvutis ja programmid on suureks abiks. „Vanasti oli nii palju käsitsi tööd, arvelauad ja kirjutamine ja kõik see. Esimest korda puutusin arvutiga kokku aastal 1993. Peale töö ikka on mul ka Facebook, ikka liigun ringi muudmoodi ka veel arvutis,” räägib Inga.

Väga palju tegeleb Inga oma lapselapsega, kellest rääkides tal silmad kohe särama löövad. „Jõulude ajal tulevad nad meie poole ja jõuluistumine toimubki meie, vanaema, vanaisa juures,” räägib naine õhinal.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD