Menu

.      

Võrumaalt osaleb Maamessil 11 ettevõtet

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
2017 aasta juubelimessi avapäeva foto.  Foto: ANDREI JAVNAŠAN/ Võrumaa Teataja
Järgmisel nädalal, 19.-21. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses Baltimaade suurim maaelusündmus Maamess, mis toob enam kui kuuele hektarile kokku 470 eksponenti. Võrumaalt osaleb messil 11 ettevõtet.
 
Maamess koondab traditsiooniliselt põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, kelle jaoks on Maamess üks regiooni tähtsamaid sündmusi uute toodete ja teenuste tutvustamiseks. Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul on messil eelistatud eelkõige kohalikud ettevõtted ja organisatsioonid. “Hea meel on taaskord nentida, et messil on esindatud kõik maakonnad,” rääkis korraldaja. Võrumaalt osaleb Maamessil Ramo AS, Talumeiereide Liit, Kagu-Eesti Lihatööstus, Villagu talu, Sternoberg OÜ, TL System OÜ, Liivimaa Lihaveis MTÜ, Sativa Tooted OÜ, Rõuge vald, Forestplanter OÜ ja Nipi Seafarm OÜ.
 
Kuigi formaadilt on Maamessi näol tegemist ennekõike erialainimeste sündmusega, siis oodatud on ka kõik pered. Messiprogramm on üles ehitatud selliselt, et tegevusi jagub igasse päeva. Osa saab võtta praktilistest seminaridest, vaadata näitusi, kaasa lüüa mitmesugustes võistlustes ning koos lastega jälgida Lottemaa etendusi. Messil asub ka suur loomade ala, kus saab näha lihaveiseid, kitsi, lambaid, alpakasid ja teisi loomi. Need, kes tulevad Maamessile otsima istikuid või sooviga talutooteid osta, ei pea ka tänavu tühjade kätega lahkuma.
 
Maamess avatakse külastajatele neljapäeval, 19. aprillil kell 10.
 
Maamessi osalejaid, ajakava ning skeeme näeb Maamessi kodulehelt www.maamess.ee.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD