Menu

.      

Meie viimane auhinnavõitja Piret Penk võitis elu esimese auhinna

  • Kirjutas Kadri Nagel

Piret Penk on võidu üle väga rõõmus, sest loosiõnn pole talle kunagi varem naeratanud. FOTO: Aigar Nagel

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Meie auhindade jagamise ring hakkab selleks korraks täis saama. Siin on kõige viimane võitja, kelleks on Piret Penk Võru vallast Tohkri külast. Ta võitis endale Kagukeskuse 50eurose kinkekaardi ja akupanga digipood.eu’lt. See ei tähenda aga seda, et Võrumaa Teatajat enam tellida ei tasuks. Järgmine auhindade loosimine ootab ja on õige varsti tulemas. Täname veel kord meie lugejaid ja tellijaid ning toetajaid, kes kingikoti toredate ja tarvilike auhindadega täitsid: Kagukeskuse kinkekaardid, akupangad digipood. eu’lt, vererõhuaparaadid Euronicsilt, rikkalik jaanipäevalaud arvutipoelt Condor, Kagukeskuse autopesulas said võitjad oma auto läikima lüüa.

Tänane võitja on aga väga tore ja rõõmsameelne naine, kes töötab Võrumaa kutsehariduskeskuses puhastusteenindajana ning kasvatab kodus kahte last. Mõlemad lapsed õpivad Kääpa põhikoolis ja ootavad septembrit väga. „Juba kuu aega tagasi tegid nad nimekirjad valmis, et mida vaja on ja et ma jumala eest ei unustaks midagi osta,” seletab Piret Penk õhinal. Lasval on naine elanud 15 aastat ja lehte hakkas ta tellima paar aastat tagasi.

Kodus elatakse „tavalist maaelu”, nagu ta ütleb, kasvatatakse oma tarbeks kartulit, juurvilja ja muid saadusi. Pireti hobiks on aga käsitöö. Eriti meeldib talle kududa, tuttavad on tema käest asju ka tellinud. „Ma ennast ei reklaami kuskil, aga oma klientuur on, kes tahab siis kas sokke või miskit muud,” seletab Piret.

Lehe juures meeldib talle kõik, eriti tore on, et viimasel ajal on leht sisukamaks ja värvilisemaks läinud. „Rohkem on uudiseid, mida lugeda ja kinokava vaatan ka. Ma loen veel neid uudiseid ka, mida Facebooki üles pannakse, neid, mis populaarsemateks on osutunud,” seletab ta.

Varem pole Piret kunagi midagi võitnud ja on seepärast väga õnnelik. „Esimene võit. Kui siit lähedalt külast just üks naine võitis, siis ma mõtlesin, et miks ma pole veel võitnud. Ja näed, nüüd on siis käes,” on Piret väga rõõmus.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD