Menu

.      

Talvel tee sporti nii kaua, kui on ilma, aga kust varustuse saad, vaata ise

  • Kirjutas Heleri Lakur

Hawaii Expressi Võru kaupluse juhataja Auno Allas ja müügispetsialist Tea Susi demonstreerivad uuenenud mäesuusavarustust, mida kohapeal välja renditakse. Juhataja sõnul on sellest aastast uuenenud ka kiivrite valik. Foto: AIGAR NAGEL

Talispordihooaeg on täies hoos ja spordiinimesi kohtab siin-seal maakonnas üsna palju. Aga kas sina oled sel talvel suusatama, uisutama või vähemalt kelgutama jõudnud? See oli küsimus suurele ringile. Teinekord juhtub nii, et kui just mõjuvat vabandust ei leia, puuduvad sporditegemist ihkaval inimesel selleks lihtsalt õiged vastused. Proovime toimetuse poolt siinkohal appi tulla ja anda väikese ülevaate talispordivahendite rentimisvõimaluste kohta.

Murdmaasuusatamine Võrumaal popp, suusalaenutusest suur puudus

Kui toimetus uuris murdmaasuuskade rentimisvõimaluste kohta maakonnas, selgus tõsiasi, et peaaegu mitte üheski maakonna kohaliku omavalitsuse hallatavatest allasutustest pole võimalik kasutada avalikuks rentimiseks murdmaasuusavarustust. Jah, võimalused on loodud küll kooliõpilastele ja noorukitele, kes trennides käivad, kuid teistele kohalikele pole selleks väga võimalusi loodud. Töö selle nimel aga käib. Nagu on toimetusele kinnitanud mitu vallaesindajat, siis nii mitmeski vallas tegeletakse suusavarustuse hankimisega juba praegu aktiivsemalt. Loodame, et võimalusi tekib ja ka mõtted saavad teoks.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD