Menu

.      

Nopri talumeierei peremees: „See on viimaste aastate talviseim olukord.”

  • Kirjutas Heleri Lakur

Nopri talumeierei ja pereettevõtja Tiit Niilo piimafarmi ümber on vallid mehekõrgused, aga teed on kõik õigel ajal lahti lükatud. Foto: AIGAR NAGEL

Talvetaat on olnud lahke ja kostitanud meid rekordiliste lumerohkete päevadega. Teede olukord on talvel eriti aktuaalne teema eelkõige maapiirkonnas elavatele inimestele, kelle jaoks on samuti oluline jõuda õigeks ajaks tööle, lasteaeda, arsti juurde või kas või linna poodi. Kas valdade liitmine on muutnud piirkonnas teeolud kesisemaks või hoopiski halvemaks, uuris toimetus väikeküla elanikelt endilt.

Vihjed viisid toimetuse väikekülla

Kui esialgu sai Võrumaa Teataja vihje selle kohta, et Hürsi külas Kagu-Võrumaa servas on teede lahtilükkamisega olnud probleeme, siis kohapeal külaelanikega kohtudes selgub, et pole need asjalood  nii halvasti üldse. Näiteks sõnas üks külaelanik toimetusele, et tema jaoks pole teekoristustööd muutunud grammigi halvemaks kui eelmistel aastatel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD