Menu

.      

FOTOD Endise kahevõistleja ja treeneri Tiit Tamme uus algus Võrumaal

  • Kirjutas Heleri Lakur

Tiit Tamm ütleb, et soovis kunagi omale maja mere äärde, aga ei kurda praeguse vaate üle. „Künkad ja tiigid ümberringi. Mis sellel vaatel siin viga?” naljatleb ta ja mõlgutab mõtteid koos elukaaslase Helliga. FOTOD: Aigar Nagel

Tiit Tamme võib pidada Hunt Kriimsilmaks oma üheksa ametiga. Ta on oma kätega taastanud eelmise sajandi algusest pärit rehetare, tal on isiklik suusamuuseum, oma tuubimägi, uisuväli. Tal on elus olnud karme õppetunde, kuid alati on ta neist võitjana väljunud. Sõna otseses mõttes. Saame tuttavaks endise suusahüppajast kahevõistleja ja suusatreeneriga ning Tilga-Hindriku talu peremehega Võrumaal.

Rehepapi amet

Kõige rohkem meeldib peremehele, kui teda kutsuda Rehepapiks. Sel on mitu põhjust. Alustame tema kodutalu ringkäigust. Esiti viib peremees meid 19. sajandist pärit rehetarre, mille järgi on ta võtnud omale ka nime. Nimelt asuvad seal veel ka Rehepapi baar, tantsusaal ja suusamuuseum.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD