Menu

.      

Hädas olevatele Räpina valla kodanikele pakutakse öömaja

  • Kirjutas Heleri Lakur

Veriora teenuskeskuse haldusspetsialisti Riho Laanoja kinnitusel said kohalikud hädas olijad Veriora teenuskeskusest abi juba kolmapäeval, kui generaator tööle saadi. Foto: AIGAR NAGEL

SÜGISTORM > Olukord naabermaakonnas Põlvas pole samuti kiita. Räpina vallavalitsuse eilses teates seisab, et voolukatkestuse tõttu hättajäänud elanikke asutakse abistama ning esimeste külmakraadide tulekuga pakutakse vajaduse korral ka ööbimiskohta.

Ööbimisvõimalused

„Kuna elektriühenduse taastamine võtab kõnealuses piirkonnas aega, on paljudes majapidamistes keeruline hakkama saada. Leevi rahvamajas on võimalik laadida telefoni ja akupankasid,” seisab Räpina vallavalitsuse teates. Vajaduse korral pakutakse võimalust olla soojas ja ööbimisvõimalust. Leevi rahvamaja töötaja Eda Volkovi hinnangul on olukord kõik kontrolli all ja esimesed kodanikud tõid oma telefonid rahvamajja laadima juba varahommikul.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD