Menu

.      

Kesklinna kooli õpilased tutvusid karjääriretkel tootmisettevõtetega

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Kesklinna kooli 8.c klassi noored eile lõuna ajal OÜs Juustupoisid. Müügijuht Kaido Piiri (taga vasakul) ja tehnoloog Mirek Sulu rääkisid oma igapäevatöö telgitagustest. Foto: AIGAR NAGEL

Eile oli Võru Kesklinna kooli 8.c klassil natukene teistsugune koolipäev, sest koolipingis istumise asemel mindi majast välja, et saada selgust, kuidas toimetavad tootmisettevõtted. SA KredEx korraldas karjääriretke juba viiendat aastat, et anda noortele selge signaal: end teostada saab kõikjal, ka kodukandis.

Karjääriretked toimuvad kaheksas maakonnas. Tänavu Harjumaal, Saaremaal, Ida-Virumaal, Tartumaal, Järvamaal, Pärnumaal, Lääne-Virumaal ja Võrumaal. Igas maakonnas osalevad oma piirkonna kooli või isegi paari kooli 8.–12. klassid. Kõikidel maakonna koolidel oli võimalus saata oma motivatsioonikiri või -video, sel korral sai Võrumaalt valituks Võru Kesklinna kool.

Igas maakonnas külastati kolme ettevõtet

Külastamiseks valiti tootmisettevõtted, et õpilastel oleks võimalus tutvuda tootmisprotsessidega, millega muidu tutvuma ei pääse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD