Menu

.      

Võrumaa Teataja alustas taas lugejaauhindade loosimisega

  • Kirjutas Kadri Nagel

Toomas Hütt istumas koduterrassil, taamale jääb kaunis vaade Tamulale. FOTO: Aigar Nagel

Jõulud pole enam mägede taga ning aeg on täitsa paslik teha ots lahti kingituste tegemisega. Selleks puhuks lükkas Võrumaa Teataja taas käima auhinnamängu, kus loosime välja toredaid auhindu meie sponsoritelt Euronics Võru, muusik Tuulikki Bartosik, Kubija hotell-loodusspaa, digipood.eu ja arvutisalong Condor. Kingikotti on puistatud CD-plaadid väärt muusikaga, kaasaskantav kõlar, kinkekaardid, spaapääse, saunalina, Kubja raamat ning kruus.

Auhindade võitmiseks tuleb tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või olla püsikorraldusega lugeja. Arvesse lähevad ka kõik tellimuse pikendajad.

Esimene auhind on omaniku leidnud ja selleks osutus kauaaegne digilehe lugeja Toomas Hütt Võru linnast. Tema võitis arvutisalongi Condor kinkekaardi 25 euro väärtuses, digipood.eu kinkekaardi 25 euro väärtuses ja Tuulikki Bartosiki CD-plaadi.

Toomas Hütt peab rahulikku pensionipõlve ning on enda jaoks avastanud Apple’i arvuti. „Ma olen nüüd poole aasta jooksul tutvust teinud selle „mäkiga”, naine kasutab tavalist Windowsi arvutit edasi. Ütleme nii, et läks igavaks,” muigab Hütt, kes tunneb huvi, miks pole tehtud ühtegi koolitust, mis õpetaks lihtinimesele Apple’i kasutamist. Esimese arvuti soetas mees juba 1987. aastal.

Igatahes surfab Toomas Hütt iga päev hoolega internetiavarustes ringi ja lugemata ei jää ka Võrumaa Teataja digileht, millega ta väga rahul on. „Sellel pole vahet, kas lugeda Windowsi või Maci arvutist,” seletab Hütt.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD