Menu

.      

E-smaspäev muutis e-poodide ostude arvu mitmekordseks

  • Kirjutas Kadi Annom

OÜ Weekend Eesti haldab e-poode nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Peale selle kümmet tavakauplust üle Eesti. Teenindaja Itirin Kivi (vasakult), juhataja Mariliis Luts ja õpilane Ave Uibu kolmapäeva õhtul OÜ Weekend Eesti Kagukeskuses asuvas kaupluses. Foto: AIGAR NAGEL

Esmaspäeval toimus 11. korda Eesti e-kaupmeeste ühisaktsioon E-smaspäev. Eesmärgiks oli julgustada inimesi valima ostude sooritamiseks Eesti e-poode ning toetada kohalike e-kaupmeeste tegevust. 2014. aastal Eesti e-kaubanduse Liidu algatatud E-smaspäev on kui Eesti poodide Black Friday, kus Eesti kaupmehed tutvustavad oma kaubavalikut sooduspakkumiste, kingituste või tasuta tarnega. Sel korral liitus E-smaspäeva aktsiooniga rekordiliselt 165 kauplejat. E-smaspäev toimub kahel korral aastas: maikuu ning novembrikuu teisel esmaspäeval.

E-ostlemine kogub populaarsust

„Eesti Panga statistika näitab, et Eesti e-poodides tehtud ostude arv on selle aasta kolmes kvartalis kasvanud 36 protsenti ehk rohkem kui kolmandiku, rahvusvaheliste ostude hulk aga 20 protsenti, võrreldes eelmise aasta üheksa kuuga. Kuigi e-ostelda võib nii Eesti kui ka välismaa poodidest, on Eestist e-ostlemine sageli turvalisem, tarne kiirem ning garantii- ja tagastamistingimused on ostja jaoks soodsamad,” selgitab Eesti e-kaubanduse Liidu juht Tõnu Väät põhjuseid, miks eelistatakse aina rohkem kodumaiseid e-poode.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD