Menu

.      

Kümme aastat ingliskeelsete näidendite festivali

  • Kirjutas Marju Purge ja Tiia Raag festivali korraldajad

Möödunud reedel toimus Võru Kreutzwaldi kooli aulas maakondlik ingliskeelsete näidendite festival. Sellel aastal oli kavas 15 lühinäidendit, mida esitasid õpilased 4.–9. klassini. Foto: ERAKOGU

Teada-tuntud tõde on see, et näitlemine on lastele kasulik. See arendab esinemisoskust ja fantaasiavõimet. Näitlemine on ka üheks põnevaks ning aegumatuks metoodiliseks võtteks võõrkeele õpetamisel, mida meie maakonna inglise keele õpetajad on juba ammustest aegadest kasutanud.

15. novembril toimus Võru Kreutzwaldi kooli aulas kümnes maakondlik ingliskeelsete näidendite festival. Ühe näidendi ettevalmistamine võtab päris palju aega, alustades näidendi otsimisest või selle loomisest. Enamasti kirjutavadki inglise keele õpetajad ise näidendid või siis muudavad ja kohandavad juba kirja pandut. Festivalist osavõtjate arv on olnud aastate lõikes erinev ning viimastel aastatel on olnud päris keeruline maakonna lapsi festivalile osalema saada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD