Menu

.      

FOTOD Võru võimlejad saavutasid Sügis Graatsial silmapaistvaid tulemusi

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru võimleja Karoliine Lakur saavutas nädalavahetusel Keilas toimunud rahvusvahelisel võimlemisturniiril oma vanuserühmas pallikavaga kolmanda koha. Fotod: ERAKOGU

Nädalavahetusel toimus Keila tervisekeskuses rahvusvaheline iluvõimlemisturniir Sügis Graatsia 2019, kust võtsid esimest korda osa ka Võru võimlejad.

Ühtlasi avas VK Janika Võru osakond võistlushooaja. „VK Janika Võru osakond osales sel hooajal oma esimesel võitlusel, kus proovisime uusi võistluskavasid.

Võru võimlejatest osales kaheksa last, seega kujunes võistluspäev pikaks. Kokku osales üle 200 võimleja. Tegemist oli kindlasti ühe väga tugeva võistlusega,” kinnitab treener Eliise Abel ja lisab, et võistlus oli korraldatud väga professionaalselt ning võistlejaid osales peale Eesti nii Lätist, Leedust, Valgevenest kui ka Itaaliast. Teistest riikidest pärit osalejaid oli ühtlasi väga põnev jälgida.

Sireliis Viiberg tegi Sügis Graatsial võrukatest parima tulemuse. Üldarvestuses ning pallikavas saavutati kolmas koht ning kurikakavaga teine koht.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD