Menu

.      

FOTOD "Pärast Kagukeskuses palju kõneainet tekitanud tualetikaamera eemaldamist oli vandaalidel taas vaba voli tegutsemiseks"

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Kagukeskus

Varavastased rikkumised on kaubanduskeskuste argipäev

Seda, et mõnikord koerustega tegeletakse, peavad meist kõik tunnistama. Kui aga tahtlikud võõra vara rikkumised muutuvad igapäevaseks, siis oleks tarvis marakrattidele õpetust anda. Sageli on aga  tõestamine keeruline ning kurikaelad pääsevad pisematest rikkumistest ikka ja jälle puhta nahaga.

Täna pärastlõunal jäid kaamerasilma ette poisid, kes taas tahtlikult võõrast vara rikkusid. Võru Kagukeskuse haldusjuhi Raigo Pildi sõnul on taolised rikkumised neile praktiliselt igapäevased.

“Sel korral näiteks on jälle keskuses asuvast kauplusest ostetud kunstlima, mis tee kaubanduskeskuse tualettruumi leidis. Tegemist ei ole esmakordse taolise teoga,” selgitab Pilt ühte näidisjuhtumit.

Videosalvestisel on näha, kuidas kunstlimaga eesmärgipäraselt tualettruumi sisenetakse ning see sinna erinevatesse kohtadesse laiali laotatakse.

Täna öösel olid vandaalid korralikult ära sodinud ka alles valmivas Koreli pargis erinevaid paigaldisi. Lisaks on ära soditud ka lähedal asuva Kagukeskuse seinad.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD