Menu

.      

Võru linn kutsub elanikke jõulude ajaks oma kodusid kaunistama

  • Kirjutas BNS

FOTO: Aigar Nagel

Võru linnavalitsus ja lastefestival kutsuvad kõiki üles kaunistama oma koduõuesid, hooneid, vaateaknaid ning looma ühiselt linnas lastepärast jõulurõõmu.

Üleskutse eesmärk on rõõmustada lapsi ning luua ühiselt jõuluilu, mis just neid kõnetavad. „Kõik pered, asutused, ettevõtted ja organisatsioonid võiksid sel aastal jõulukaunistusi üles seades mõelda lastele ning kaunistada selliselt, et linnas ringi liikumine valmistaks lastele palju elevust ja rõõmu,“ kommenteeris linnapea Anti Allas. 

„Kahjuks on viirus meid tänavu surunud raamidesse ja peredel ei ole olnud võimalust teha lastega suuremaid väljasõite. Loogu siis lapsesõbralikult kaunistaud linn vähemalt võimalusi koos peredega värskes õhus toredaid ringkäike ette võtta. Ka külalised on oodatud meie lastesõbralikku linna uudistama ja jõulumeeleolu nautima,“ lisas linnapea.

Kõikidest kaunistustest ootame ka fotosid, et lastest koosnev žürii saaks välja valida oma lemmikud ja neid ka auhindadega premeerida. 

Fotod oma loodud jõuluilust palub linnavõim saata hiljemalt 20. detsembriks e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Fotod avalikustatakse ka Võru linna Facebooki lehel. 

20 PÄEVA ENIMLOETUD