Menu

.      

FOTOD Rõuge rahvamaja ehitab Viljandi pärimusmuusika aida ehitamise kogemusega Silindia Ehitus

  • Kirjutas Kalev Annom

2021. aasta esimesel tööpäeval, 4. jaanuaril oli Rõuge rahvamaja objektil ametis 15 ehitajat. Pildile leidsid aega tulla Rõuge valla haldusspetsialist Olev Mõttus (vasakult), valla majandusosakonna juhataja Jane Liiv ja Silindia Ehituse projektijuht Vello Veelmaa. Taamal on rahvamaja peasissekäik, millest saab parema ettekujutuse projekteerija pildilt, kus näha ka sissepääsu ees olev platsike ja osa haljastusest. Kirik jääb vasakule. FOTO: Kalev Annom

2021. aasta esimesel tööpäeval, 4. jaanuaril käis Rõuge rahvamaja rekonstrueerimisel töö täie hooga. Silindia Ehituse projektijuht Vello Veelmaa seletas, et oli just teinud kokkuvõtteid 2020. aastast ja saab öelda, et objektil on senini töid tehtud 140 tööpäeva, mis tähendab, et ollakse tööjärjega enam-vähem täpselt poole peal, sest tööde aeg on 14 kuud.

Kogumaksumus poolteist miljonit eurot

Rõuge valla majandusosakonna juhataja Jane Liiv oskab välja öelda rahvamaja rekonstrueerimise täpse maksumuse, mis on 1 504 827,90 eurot.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD