Menu

.      

FOTOD Vastseliina muusikakool ületas juubeliaastal saja õpilase piiri

  • Kirjutas Kalev Annom

Võru valla aasta huvihariduse õpetaja 2019 Anne-Ly Nedo meenutab vana muusikakooli maja juures, et 30 aastat tagasi oli tema klassiruum esimesel korrusel ja kodu selle kohal teisel korrusel Võidu 29 majas, mida kutsuti ka valgeks majaks, kus oli hea aura ja kõla. FOTO: Kalev Annom

11. jaanuaril algas õppeaasta teine pool. Ka muusikakoolides. Võru maakonna kolmes muusikakoolis õpib kokku 510 õpilast. Muusikakoolidest öeldi Võrumaa Teatajale, et lapsed on terved ja õpetajad ka.

Vastseliina muusikakool ületas maagilise piiri

Vastseliina muusikakooli direktori kt Anne-Ly Nedo on rõõmus, et kunagine muusika- ja kihelkonnakooli hoone, mida kutsuti ka valgeks majaks, ärkab uude ellu kortermajana, samal ajal kui Vastseliina muusikakooli õpilaste arv ületab saja piiri ning pealegi on tänavune aasta koolile juubeliaasta. Möödub 30 aastat kooli ametlikust algusest, sest enne seda oli Vastseliina keskkooli juures  muusikaklass.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD