Menu

.      

Algavad Tallinna mnt ehitustööd

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Aigar Nagel

Reedel, 5. märtsil alustatakse Võrus Tallinna mnt rekonstrueerimistöödega. Tööd on jagatud kahte ossa ning esimesena võetakse ette lõik Vanajõe sillast kuni Roosi tänavani.

Tänavalõik on plaanis sulgeda alates järgmisest neljapäevast, 11. märtsist. Kuna olemasoleva tänavalõigu kandevõime on ebapiisav, vahetatakse välja sõidutee aluskiht. Ehituseks mittesobivat pinnast on plaanis välja kaevata 80 sentimeetri sügavuselt. Tee põhja paigaldatakse geotekstiil, laotatakse dreenliivakiht, ehitatakse killustikalus ja pannakse peale asfalt. Samuti vahetatakse välja sõidutee äärekivid ja kaevuluugid ning ehitatakse uued kõnniteed. Teelõik (Vanajõe sillast kuni Roosi tänavani) avatakse liiklusele, kui on toimunud vajalik väljakaeve ja täide. Killustikaluse valmimine on hetkel prognoositud aprillikuu lõppu.

Liiklus suunatakse ümber Ringtee ja Tartu tänava kaudu. Samuti on ajavahemikus 12. märts kuni 20. aprill ümber suunatud ühistranspordi liiklus. Kinnistuomanikele on juurdepääsud tagatud.



Teises lõigus, Ringteest kuni Vanajõe sillani teostatakse tasandusfreesimine ja paigaldatakse uus asfaltkate. Asfaltkate paigaldatakse korraga tervele lõigule. Asfalteerimistöödeks, mis toimuvad hiljemalt maikuu teises pooles, on liiklus terves ulatuses suletud.

Töid teostab Asfaldigrupp OÜ.  Tööde lepinguline maksumus on 395 640 eurot. Tänava remondiks on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium eraldanud toetust  340 000 eurot.

Ehituse lõpptähtaeg on 21.06.2021.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD