Menu

.      

Tallinna maanteele kogunenud bassein tekitab liiklejates pahameelt

  • Kirjutas Kadi Annom

FOTO: Aigar  Nagel

5. märtsil alustati kohalike poolt kaua oodatud Tallinna maantee rekonstrueerimistöödega.

Tööd on jagatud kahte osasse ning esmalt võetakse ette lõik Vanajõe sillast kuni Roosi tänavani. Nädalapäevad pärast tööde algust pidi teelõik olema liikluseks avatud, kuid esmaste andmete järgi pidi antud teelõik suletama alates 11. märtsist. Liikluse ümbersuunamine toimub pärast teelõigu sulgemist Ringtee ja Tartu tänava kaudu.

Reedel, 12. märtsil oli kõnealune teelõik veel liikluseks täies mahus avatud, kuid lume sulamine ning vihm olid teele tekitanud basseini, mille läbimine oli sõiduautode jaoks vaevarikas. Sotsiaalmeediasse postitati liiklejate poolt infot justkui oleks Tallinna maanteel avatud uus tasuta autopesula.

Küsimusele, miks ei ole kõnealune teelõik rekonstrueerimistöödeks veel suletud, vastab Võru linnapea Anti Allas sotsiaalmeedia vahendusel, et töid teostava ettevõtte andmetel ei jõudnud tööde jätkamiseks vajalik tehnika plaanitud ajal kohale, millest tingituna on teelõik avatud kuni esmaspäeva, 15. märtsini.

Liikleja võib küll pahaks panna nii kehvadele teeoludele viitava märgistuse puudulikkust, kuid siiski jääb alati võimalus ka ise olukorda hinnata ja juba nüüd valida liiklemkseks teine, ümbersõiduks ette nähtud trajektoor.



Pärast sulgemist 15. märtsil, avatakse teelõik Vanajõe sillast kuni Roosi tänavani liiklusele siis kui on toimunud vajalik väljakaeve ja täide. Killustikaluse valmimine on hetkel prognoositud aprillikuu lõppu.

Töid teostab Asfaldigrupp OÜ.  Tööde lepinguline maksumus on 395 640 eurot. Tänava remondiks on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium eraldanud toetust  340 000 eurot. Ehituse lõpptähtaeg on 21. juunil.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD