Menu

.      

Mahelainel Varstu kooli- ja lasteaiapere maiustab kohalike maitsetega

  • Kirjutas Sten Sang

Varstu kooli- ja lasteaiapere liitus aasta tagasi „Mahe ja muhe” projektiga ning koolisööklas alustas mahesuunaline kokandusring. Fotol kokandusringi juhendaja Õnne Saluorg koos 2.–8. klassi õppuritega. Foto: AIGAR NAGEL

Varstu kooli direktor Aive Adler otsustas koos kolleegidega möödunud aasta piiranguterohkel kevadel äratada ellu hektarijagu võssa kasvanud kooliaeda. Sama aasta sügisel liitusid Varstu kooli- ja lasteaiapere „Mahe ja muhe” projektiga ning koolisööklas alustas mahesuunaline kokandusring.

Tippkoka nippe kasutades

Varstu kooli direktor Aive Adler täpsustab, et otseselt lasteaia- ja koolipere toidulauale jõudsid mahetoormega toidud möödunud aasta sügisest. „Siis liitusime koos kümne Võrumaa kooliga „Mahe ja muhe” projektiga ja alustasime koolisööklas kokandusringiga. Kokandusringi mahetoormest menüüdega katsetuste vastu aitas huvi kasvatada kokandusringi juhendaja Õnne Saluoru panus.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD