Menu

.      

Tulemas on Rõuge kaubandus- ja teenusekeskus! Aga kuhu ja millal? Kas 20 aasta pärast!?

  • Kirjutas Kalev Annom

Pildil Rõuge Olerexi tankla, mille rajamiseks kulus paarkümmend aastat. Paremas ääres on Nursi maantee. Kaubanduskeskus tuleks tankla taha laadaplatsi kinnistule. Foto: KALEV ANNOM

Enne jaanipäeva toimus Rõuges uue kaubandus- ja teenusekeskuse teemaline avalik arutelu, mis taandus asukoha aruteluks, ja mis veelgi imelikum, soovitati mitte kiirustada ja arutelu hoopis peatada!?

Kes ütles stopp?

Rõuge valla planeeringu- ja ehitusspetsialist Krislyn Prants suunas avalikku arutelu väga oskuslikult, sest kogu jutt kippus minema keskuse arutelu peatamisele.

Peamine stopp-ütleja oli rõugelane Kalvi Kõva, kes soovitas asjaga oodata. Kalvi Kõva leidis, et kaubandus- ja teenusekeskus ei sobi tankla kõrvale, kus on vaba maad (laadaplatsi kinnistu Nursi maantee ja Pargi tänava vahel). Kalvi Kõva sõnul sobiks keskus katlamaja juurde või hoopis mäe alla.

„Miks just praegune koht valiti?” Küsis Kalvi Kõva. „Keskus ei sobi Eesti Ema lähedale.”

„Ja tankla sobib?” küsiti rahva seast, keda oli arutelule kogunenud tosina jagu.

Rõuge vajaks keskust kohe, mitte 20 aasta pärast

Rõuge 1000 m2  kauban- duskeskuse arenduse  1,7hektariline kolmnurkne  arendusala Nursi maan- tee ja Pargi tänava vahel.  Allikas: RÕUGE VALD

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD