Menu

.      

Südasuvi 15. juulil Raistes. Mart Timmi koos meeskonna ja kolme kombainiga asus taliotra võtma. Einar Viin ootas koptereid

  • Kirjutas Kalev Annom

Tootmisjuht Kristjan Runtal (paremal) palus põllulaevade juhtidel Raul Reimanil (vasakul) ja Hillar Häälel kombainid korraks Runda talu põldudel pildi tegemiseks peatada. Raul Reiman ütles, et kombaini kabiinis on kliimaseade sätitud 22 kraadi peale ning kabiinis on ruumi ka kahele mehele. FOTOD: Kalev Annom

Neljapäeva pärastlõunal asusid kolm kombaini Raiste kandis Runda põldudel vilja koristama.

Ilm oli palav, umbes 30 °C, taevas rünkpilvede vahel lendas purilennuk, madalamal  seirasid toonekured soblikke maandumiskohti kombainide ärakoristatud aladele. Samal ajal oli Ridali lennuklubi juhataja Einar Viin valmis vastu võtma Ämarist tulevaid helikoptereid, mis mõeldud Rally Estonia 2021 teenindamiseks.

Mart Timmi 56. viljakoristus

Teenekas Jaagumäe talu peremees Mart Timmi (75,5) on küll nõus tulema ja näitama, kus kandis kombainid vilja võtma hakkavad, kuid ise pildile tulemast keeldub.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD