Menu

.      

Võrus elav 42-aastane Kristiine võitleb neeruvähiga ning vajab immuunravi, mille maksumus on järgmisel kahel kuul kokku üle 10 000 euro

  • Kirjutas Vähiravifond "Kingitud Elu"
Foto on illustreeriv, pildil ei ole Kristiine.
NOORELE NAISELE KINGITUD LOOTUS
 
Vähiravifondi poole pöördub iga päev keegi abivajaja - näiteks septembris oleme saanud koguni 23 uut abitaotlust. Mitu neist paraku küllaltki noortelt inimestelt.
 
Näiteks Võrus elav 42-aastane Kristiine võitleb neeruvähiga ning vajab immuunravi, mille maksumus on järgmisel kahel kuul kokku üle 10 000 euro.
 
Kristiine kirjutab:
 
"Minu lugu algab sõnaga seenelkäik. Augustis 2020 käisin Setomaal seenel ja õhtuks olin nii väsinud, et tahtsin kohe magama minna.
 
Järgmisel päeval pöördusin Võrus EMOsse. Mulle öeldi, et mul on neeruvähk. Mõned päevad hiljem võttis minuga ühendust Tartu ülikooli Kliinikumi neeruarst. Kolm nädalat hiljem lõigati parem neer välja ja mind suunati onkoloogi juurde, kes määras tabletiravi.
 
Aja möödudes tehti kompuuteruuring. Olin end hästi tundnud, mistõttu olin löödud, kui sain teada, et kasvaja on siirdeid edasi tekitanud. Järgnes uus operatsioon, määrati uued rohud. Kuid kompuuteruuring ei näidanud taas midagi head. Haigus oli ikka edasi levinud.
 
Uue hoobi sain, kui raviarst teatas, et Haigekassa enam mind aidata ei saa.
 
Te ei kujuta ette, kui palju ma olen nutnud. Aga mul on ju lapsed. Nad on küll iseseisvad ja elavad oma elu, kuid isegi praegu seda kirja kirjutades mul pisarad voolavad.
 
Mul on nii kahju: üritan olla nii positiivne, kui võimalik. Aga mingit tulemust ei ole.
 
Mu lapsed on mu inglid - kogu minu maailm. Ma nii väga armastan neid. Ja ma ei taha, et nad minust ilma jäävad.
 
Ma võitlen edasi.
 
Olen südamest tänulik Vähiravifondile Kingitud Elu, et andsite võimaluse proovida uut ravimit.
 
Suur kummardus teile!
 
Soovin kogu südamest, et uus rohi aitab ❤️. Äitäh teile, armsad. Palju tervist ja armastust 🙏."

20 PÄEVA ENIMLOETUD