Menu

.      

Tasuta pakutud õunte asemel viidi kaasa hoopis tool

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Kanepis Kooli tänaval läks tasuta pakutud õunte asemel loosi hoopiski väljapanekuks kasutatud tool. Nii jäeti õunad korviga maha ja viidi kaasa omapärase välimusega mööblitükk. Foto: ERAKOGU

Sügis toob nii mõnessegi aeda hulgaliselt sügisande. Lahkemad jagavad näiteks õunu ja pirne möödujatega, kel endal saak puudub, kuid kes hindavad kodumaiseid vitamiine. Üheks levinud õuntepakkumise viisiks on tõsta need korvi või ämbriga maja ette tänavale, et möödujad saaksid soovi korral saagi kaasa võtta.

Nii tegi ka Kanepi elanik, kuid nägi sealjuures väljapaneku juures veidi rohkem vaeva ja asetas õunaanuma ilusa antiikse välimusega tooli peale.

Ei läinud kaua aega, kui möödakäija õunad toolilt maha tõstis ning õunte asemel hoopis tooli endale koju viis. Kanepi Kooli tänava elanik kutsub sotsiaalmeedias üles pikanäpumeest tooli tagasi tooma, kuid seniks on ta õunte alla samasuguse kauni eksemplari muretsenud. Ise huumoriga lisades, et eks näis, kas võõra vara himustaja plaanib ehk tervet komplekti kokku saada ning esimese tooli tagasitoomise asemel hoopiski ka teise enda valdusse lohistada.

20 PÄEVA ENIMLOETUD