Menu

.      

Järjekord kuni 365 päeva

  • Kirjutas Kalev Annom

Valga ja Võru  Automaailma juhtiv Tiit Urm rõõmustab  Võru salongis, et KIA  on esimest korda  tõusnud AMTELi  müügitabeli tippu  nii läbimüügilt kui  ka saavutanud kaksikvõidu mudelitega  KIA Sportage ja KIA  Ceed, jättes kolmandaks Toyota RAV4.  Fotod: KALEV ANNOM

Järjekorrad on jäänud minevikku umbes kolme aastakümne kaugusele, kuid … Koroonaviirus on suutnud jõuda igale poole ja pole eluala, kus ta kurja ei teeks.

Salongis auto asemel müügis jalgratas?

Volkswageni Lõuna-Eesti keskuses Tartus on uue Tiguani kohal müügiks hoopis jalgratas Volkswgen Single Speed Pike hinnaga 639 eurot. Jalgratast tutvustatakse kui valget särava raamiga ühe-käigulist ratast. Volkswageni kiri ülemisel torul ning Volkwageni logo raami esiküljel. Kontrastsus mustade rataste ja pruuni sadula vahel on eriti silmatorkav.

Jalgratta varustuseks on Unisex: sobib nii naistele kui ka meestele. Suurus 28 tolli. Pidurid Tektro R 559 ees ja taga. Hammasratas Shimano vabajooks 18T, keskjooks Wheel Top FC. Kaal 11,7 kilo, rehvid Schwalbe Durano jne.

Single Speed Bike konstantne ülekanne 0 kW, 0 cm3,    kütusekulu 0,0 Wh/km ja CO2 heitkogus 0 g/km jne.

Volkswageni 639 eurot maksev jalgratas Aasta Auto Plussi  salongis Tartus.

Keeruline olukord autotööstuses

Autotööstuse keeruline olukord on jõudnud salongidesse. Aasta Auto Pluss müügidirektor Rein Kullamaa tunnistab: „Jah, olukord on tarnetega väga keeruline ja seda mitte ainult Volkswagenil. Komponentide puudus kimbutab kõiki ja kõik lubatud tarneajad on täiesti peapeale pööratud. Jah, salong on tõesti tühi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD