Menu

.      

Maksimarket jagas jõulude ajal tasuta maiustusi ja Veiko Park teab õnne valemit!

  • Kirjutas Kalev Annom

Maksimarketi juhataja Veiko  Park kutsub päkapiku juures  ostma kelkusid, sest ilmataat  on lumega helde olnud. FOTOD: Kalev Annom

Maksimarketi juhataja Veiko Park (37) ütles Võrumaa Teatajale, et päkapikk jagas Võru suurimas poes komme jõulunädalal 20.–25. detsembrini.  

„Varem on meil jõulu ajal olnud poes jõuluvana, kes lastele komme jagas ja luuletusi kontrollis, aga praegusel ajal pidime läbi ajama päkapikuga. Komme läks üllatavalt vähe, umbes kümmekond kilo,” vastas Veiko Park.

Küsimusele, milline oli jõululaupäeva, 24. detsembri käive, vastas Veiko Park, et käive oli küll natuke suurem kui eelmisel aastal, aga on näha, et suurem osa oste tehakse eelnevatel päevadel ära ja nagu pühade ajal ikka, läheb kaubaks kõik.

Coop Võru 110. sünnipäevaks joonistasid töötajate lapsed rõõmsaid pilte,  mida saab näha Maksimarketis infoleti lähedal. Fotod: KALEV ANNOM

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD