Menu

.      

VIDEO Ihu turgutav kasekäsn asub tarmukalt siinseid metsi väärindama

  • Kirjutas Sten Sang

Chaga kasvatusega tegelev biohäkker ning  ettevõtja Silver Laus näitab huvilistele parajasti chaga tüüblit ning selgitab kuulajatele, et seened muudavad maailma  ja neid saab enda jaoks  teenima panna.  Foto: ERAKOGU

Möödunud laupäeval kogunes Pullijärve puhkekülla chaga ehk musta pässiku kasvatuse õppepäevale veerandsada metsaomanikust huvilist. Kohapeal jagasid näpunäiteid tervist turgutava meditsiinilise seene kasvatamisega tegelev biohäkkerist ettevõtja Silver Laus ning chaga kasvatuse müügijuht Elisabeth Tamm. Korraldusliku poole pealt pani õla alla Võrumaa Metsaühistu koos tegevjuht Erki Sokiga.

Seenetüüblil omad vigurid

Võrumaa Metsaühistu tegevjuhi Erki Soki kinnitusel oli õppepäevale registreerunuid üle 30, neist kohale jõudis viie võrra vähem. „See on väga paras arv inimesi väliürituse korraldamiseks. Ilmateade ei olnud just kõige lubavam, aga õnneks ilmaga siiski vedas.”

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD