Menu

.      

Võru linn on kimpus rannapromenaadi tualettides tegutsenud sarisodijatega

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linn on kimpus rannapromenaadi tualettides tegutsenud sarisodijatega FOTOD: Võru linn

Möödunud nädala neljapäevases Võrumaa Teatajas kirjutasime sellest, kuidas Võru linnaruumi on alanud kevad toonud noored, kes oma kunstiandega sobimatutes kohtades hiilata püüavad.

Erinevate sodimistega ollakse hädas nii kaubanduskeskuse territooriumil kui ka mujal. Käesolev nädal on sodimisvandaalid toonud ka Tamula rannapromendaadile, kuhu on märke maha jäetud peamiselt rannas asuvatesse tualettruumidesse, kuid ka mujale. Võru linna avaldatud teate kohaselt ei ole tegemist ühekordse ettevõtmisega, vaid lausa sarisodimisega.

„Sel nädalal on Tamula rannapromenaadi avalikus tualetis soditud juba kahel päeval. Vahepeal puhastatud pinnad soditi taas vaid ühepäevase vahega,” informeeriti neljapäeval Võru linna sotsiaalmeedialeheküljel ning paluti ühtlasi nii nägijatel kui ka tegijatel Võru linnavalitsuse või politseiga ühendust võtta.

Õnneks tuvastati avalikus ruumis sobimatult käitunud pahalased üsna pea. Võru linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Marianne Mett kinnitas eile, et linna vara rikkunud noored on tuvastatud ning praegu tehtud kokkuleppe kohaselt lähevad poisid koos vanematega oma tegu rannapromenaadilt likvideerima.

Võru linnapilti rikastavad mitmesugused soovimatud kunstiteosed. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linnapilti rikastavad mitmesugused soovimatud kunstiteosed. Foto: AIGAR NAGEL


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD