Menu

.      

Tantsija Janeli Sikaste alustas treeneriametiga juba lasteaiapõnnina

  • Kirjutas Sten Sang

Ühispildi tegemiseks kogunesid  Võru keskväljakule Ave Nurmeots (vasakult),  Kärt Ilm, Kristine Haukamägi, Sandra Ilves, Janeli Sikaste, Evelin Veinberg, Anne Allas,  Age Toomjōe, Dreisy Paat. Fotod: AIGAR NAGEL

Põline võrulane Janeli Sikaste on oma 27 eluaastast suurema osa veetnud tantsides ja tantsu õpetades. Nii on ta praegu noori liikuma panemas nii Võru Kreutzwaldi koolis kui ka tantsutruppides Showstep ja Katariina. Viimasesse on jätkuvalt oodatud tantsima kerge jalaga noorsandid vanuses seitse kuni üheksa eluaastat.  Tantsutreener usub, et väikese julgustamise peale saab ka muidu tagasihoidlikuma meesteväe end avama ja tantsu kaudu väljendama.

Rühmakaaslastele takti löömas

Janeli Sikaste näeb praegu, et tema tee tantsuni ja tantsutreeneri ametini algas juba pisikese põnnina. „Tantsupisik on mul alati sees olnud. Juba lasteaia jõulupeo video pealt on näha, kuidas ma seal takti kaasa löön. Annan teistele märku, mis samm järgmisena tuleb,” meenutab ta muheledes. Ta tänab õnne, et ema pani juhendajakalduvustega tütre sõbranna eeskujul tantsutruppi Katariina tantsima.

Vasakult: Gerda Poderat, Nora-Loreen Ossip,  Claudia Mokrik, Kärolin Koort, Jennifer Kahre,  Regina Aare, Jane Mustrik. All Janeli Sikaste. FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD