Menu

.      

Ööpäeva politseiuudised (2.veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Foto: VTÖöpäeva olulisemad sündmused/teated Võru politseile:

2. veebruaril kella 7.50 ajal kontrollis politsei Võru vallas Volkswagen Golfi, mille roolist avastati alkoholi tarvitanud 45-aastane mees. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

2. veebruaril kella 10.40 paiku kontrollis politsei Võru vallas Toyota Hiace’d, mille roolist avastati juhtimisõiguseta mees. Isik kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati menetlust.

2. veebruaril kella 13.15 paiku sai politsei teate naiselt, kes väitis, et tema korteris on kahtlane seltskond. Naine oli helistanud koju ning kõnele oli vastanud võõras mees. Politsei selgitas, et korteris viibis naise poeg ja tema sõbrad. Kellegi suhtes pretensioone ei olnud.

2. veebruaril kella 14.40 ajal sai politsei teate, et Tindi külas on palgiveoauto kraavis, masin kummuli ja palgid laiali. Politsei selgitas, et veok Scania oli kaldunud sõidutee serva, kust libises kraavi ning vajus külili. Veokijuht viga ei saanud, ta oli kaine.

2. veebruaril kella 15 ajal sai politsei teate, et Väimelas Põllu teel on joobes noormees maja ees pikali. Politsei viis mehe kainenema.

2. veebruaril kella 17.20 ajal sai politsei teate liiklusõnnetusest Kreutzwaldi ja Jüri tänavate ristmiku lähistel. Politsei selgitas, et Volkswagen Golfi juht tegi kahest seisvast sõidukist möödasõitu ning riivas neid küljega. Kahjustada said lisaks Volkswagenile ka tee servas seisnud BMW ja Audi. Politsei selgitas, et autojuht oli kaine, keegi viga ei saanud, juhtumi lahendamisega tegeleb edasi kindlustus.

2. veebruaril kella 19.40 ajal sai politsei teate Tartu tänaval maja taga pikali olevast mehest, kes võib olla joobes. Politsei viis mehe kainenema.

2. veebruaril kella 21 paiku sai politsei teate, et Luha tänaval on ema ja poeg tülli pööranud. Politsei selgitas, et tüli oli verbaalne ja füüsilist vägivalda ei kasutatud. Osapooltega vesteldi, nad rahunesid ja politsei abi enam ei vajatud.

2. veebruaril kella 22.45 ajal sai politsei teate, et Sõmerpalu vallas jooksis väikebussile Renault teele ette põder. Loom lahkus metsa suunas, sõidukile tekitatud kahjuga tegeleb kindlustus. Inimesed viga ei saanud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD