Menu

.      

Ööpäeva politseiuudised (3.veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Möödunud ööpäeva väljakutsed ja teated Võru politseile

Võrus Kivi ja Lubja tänava ristil sõideti post maha Foto: Võrumaa Teataja3. veebruaril kella 10.15 ajal sai politsei teate, et ühele Võrumaa elanikule helistati võõralt telefoninumbrilt ja öeldi, et tahetakse teha Emori uuringut. See aga tundus kõne vastuvõtjale kahtlane. Politsei korrapidaja selgitas, et tegemist oli siiski Emoriga, kes soovis küsitlust läbi viia, ja midagi kahtlast telefonikõnes ei olnud.

3. veebruaril kella 12.15 paiku sai politsei teate liiklusõnnetusest Misso vallas, kus põrkasid kokku metsaveok Scania ja sõiduauto Volkswagen Golf. Sõidukid said tehnilisi vigastusi, inimesed viga ei saanud. Ka ei saanud sõidukijuhid süüdlase osas kokkuleppele, mistõttu oli tarvis politsei abi. Politsei selgitas, et veok oli kurvis vastassuunda vajunud, kus põrkas kokku vastu tulnud Volkswageniga. Osapooled nõustusid politsei poolt fikseeritud õnnetuse asjaoludega ja süü osas saadi kokkuleppele.

3. veebruaril kella 14.40 paiku sai politsei teate tulekahjust Haanja vallas Vaalimäe külas, kus põlesid küün ja selle kõrval olev laut. Politseile teadaolevalt võis laudas olla mitukümmend karilooma. Päästjad lokaliseerisid tulekahju, keegi õnnetuses viga ei saanud.

Politsei sai eile kella 16.25 paiku teate, et Kivi tänaval on kolme sõiduki vahel avarii juhtunud. Fordi juht alustas parkimiskohalt sõiduteele manöövrit, kuid ei veendunud selle ohutuses ega märganud tagant lähenenud väikekaubikut. Otsasõidu vältimiseks keeras väikekaubiku juht omakorda vasakule, kus sõitis otsa Opelile ja elektripostile. Post murdus ja kukkus majaaia vastu. Inimesed õnnetuses viga ei saanud ja juhtumi kahjukäsitlusega tegeleb kindlustus.

3. veebruaril kella 18.40 ajal sai politsei teate, et purjus isik segab Meegomäel meedikute tööd. Politsei toimetas mehe kainenema.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD