Menu

.      

Võru ja Põlva sündmused (29.-31. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

30.märtsil kella 15.15 ajal sai politsei väljakutse Võrus Kreutzwaldi tänaval korterisse, kus olevat peretüli. Kohapeal selgus, et alkoholijoobes mees oli lärmi tekitanud, kuid kellegi suhtes vägivalda ei kasutanud.

31.märtsil kella 5.30 paiku teatati, et Vastseliina vallas on puu sõiduteele kukkunud. Päästjad koristasid puu ära.

Põlva politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

29.märtsil avastati, et Räpina vallas Meelva külas on kortermaja trepikojast varastatud mootorsaag Husqvarna. Kahju on umbes 150 eurot.

30.märtsil kella 15.45 ajal teatati politseile Räpina vallas liiklevast autojuhist, kes võib olla alkoholipruukinud. Politsei pidas Volkswageni kinni ja selgitas, et selle roolis oli alkoholijoobes mees. Ta kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati menetlust.

30.märtsil kella 20.30 ajal laekus teade Värska vallas sanatooriumis olevast tülikast joobes kliendist, kes keeldub oma tuppa magama minemast. Alkoholiga üle pingutanud mees agressiivne ei olnud ja korrakaitsjad andsid ta sõbra hoole alla, kes viis ta tuppa.

31.märtsil kella 4.40 ajal teatati, et Põlva vallas Rosma küla juures on puu teele kukkunud ja põhjustab liiklusohtu. Lisaks teatati kümmekond minutit hiljem teele kukkunud puust Mooste vallas ning veel kümmekond minutit hiljem Mikitamäe vallas Niitsiku külas. Päästjad koristasid puud teelt.

31.märtsil kella 5.30 ajal teatati, et Põlva vallas Himmaste-Rasina teel on elektriliin maas ja see takistab liiklust. Patrull turvas sündmuskohta, kuniks elektrilevi töötajad liini parandasid.

20 PÄEVA ENIMLOETUD