Menu

.      

Politseiuudised (1. aprill)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Foto: VTVõru politseile laekunud teateid ja väljakutseid

1.aprillil kella 9 ajal sai politsei info joobekahtlusega autojuhist, kes sõidab Sõmerpalust Võru suunas. Politsei pidas masina kinni ning avastas roolist alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta mehe. Tema suhtes alustatakse kriminaalmenetlust.  Kella 16.55 ajal kontrollis politsei Rõuge alevikus üht autojuhti ning selgitas, et temagi oli joobes ega omanud juhtimisõigust. Karistus määratakse neile pärast kriminaalmenetluse läbiviimist.

1.aprillil kella 13 paiku sai politsei väljakutse Roosi põik tänavale, kus korteris oli tüli ema ja poja vahel. Politsei selgitas, et poeg oli ema veega pritsinud ja muusika valjuks keeranud vältimaks tema jutu kuulmist. Politsei rahustas osapooled maha ja vestles nendega.

1.aprillil avastati, et Rõuge vallas on sisse murtud suvemajja ja varastatud teler. Kahju on selgitamisel.

1.aprilli pärastlõunal varastati Olevi tänaval maja trepikoja eest beeži värvi naiste jalgratas Minerva.

1.aprillil teatati Antslas kaupluse juures teel pikali olevast joobes mehest. Politsei viis ta kainenema.

1.aprillil kella 21 ajal juhtus Kesa ja Võrumõisa tee ristmikul avarii, kus Mitsubishi juht sooritas vasakpööret ning riivas manöövril nurgaga vastu tulnud Volkswagenit. Politsei tuvastas Mitsubishi juhil alkoholijoobe ning kõrvaldas mehe juhtimiselt. Avariis keegi viga ei saanud.

1.aprillil kella 21.30 ajal teatati, et Laane tänaval on agressiivne joobes mees korteris, kes võib teistele liiga teha. Politsei viis ta kainenema ja selgitas, et kellelegi viga ta ei teinud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD