Menu

.      

Politseiuudised (2.- 6. aprill)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunu teateid ja väljakutseid 2.-6.aprillil:

2.aprillil kella 16.45 ajal laekus teade, et Antslas Põllu tänaval lärmab ja tuigerdab ühe kaupluse uksest sisse ning välja joobes mees. Politsei viis ta kainenema.

2.aprillil kella 19.30 paiku teatati, et Võrus Vilja tänaval sõitis Audi läbi löökaugu ning masinal purunesid amordid. Politsei fikseeris masinakahjustused ja asjaga tegeleb edasi linnavalitsus.

3.aprillil pärast südaööd teatati, et Võrus Jüri tänaval korterist kostub vali muusika. Naaber olevat püüdnud ka isikut korrale kutsuda, kuid seda tulutult. Politsei sekkudes pani korteris olnud mees muusika kinni ja läks magama.

3.aprillil kella 00.25 paiku teatati, et Võrus Luha tänaval korteris võib olla kaklus, kuna kuuldi klaasikirinat. Politsei selgitas kohapeal, et korteris olid joobes mees ja naine, kellest viimane oli purjuspäi kukkunud elutoa ukseklaasi katki. Naisel oli põsel kriim, arstiabi ta ei vajanud.

3.aprillil kella 7.45 paiku teatati, et Urvaste vallas korteris on joobes mees, kes vehib noaga. Keegi viga ei saanud. Politsei viis noaga vehkinud mehe kainenema.

3.aprillil teatati, et Urvaste vallas lukustamata keldrist varastati üks vana jalgratas.

4.aprillil kella 11.45 ajal teatati, et Räpina maanteel tugikodus tarvitavad kaks isikut alkoholi ega nõustu tugikodust lahkuma. Politsei toimetas joobes naise ja mehe kainenema.

3.aprillil kella 13 paiku teatati, et Mõnistes korrusmaja ees lebab joobes mees. Politsei viis ta kainenema. Poolteist tundi hiljem teatati, et Võrus Nooruse poe juures sätib end kauplusesse üks joobes mees parasjagu magama. Politsei viis temagi kainenema.

3.aprillil kella 14.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Lasva vallas, kus lumelörtsisel teel ja valesti valitud sõidukiirusega Volkswagen Passat paiskus teelt välja vastu puud. Autot juhtinud naine oli kaine ja omas juhtimisõigust. Masinal olid all talverehvid. Politsei selgitas, et naine ei kasutanud turvavarustust. Meedikud andsid talle abi kohapeal, misjärel lubasid ta kodusele ravile.

3.aprillil kella 16.15 ajal teatati Antslas raudtee juures kraavi pervel lebavast eakamast vanast mehest, kes mõmiseb ja on ilmselt alkoholijoobes. Politsei viis ta kainenema.

3.aprillil kella 19.30 ajal sai politsei väljakutse Räpina maanteele, kus olevat ühele mehele kallale tungitud. Politsei selgitas, et toakaaslased olid õlle pärast kaklema läinud ning üks mees lõi teist. Kiirabi abi kannatanu ei soovinud ning keeldus meedikutega ka kaasa minemast.

3.aprillil kella 21 paiku teatati, et Tamula järve lähistel on eksinud joobes naine, kel saab ka telefoni aku peagi tühjaks. Politsei leidis naise Roosi tänavalt, kiirabi vaatas ta üle ja naine toimetati koju välja puhkama.

4.aprillil kella 6.10 paiku pidas politsei Võrus Räpina maanteel kontrollimiseks kinni Audi A6, mille roolist avastati alkoholijoobes 1984.aastal sündinud mees. Ta kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

4.aprillil kella 15 paiku teatati, et Lõuna-Eesti haigla ooteruumis on joobes ja kliente tülitav mees. Politsei viis ta kainenema.

4.aprillil kella 15.30 ajal laekus teade, et Antslast Osula suunas liikus auto, mille tagaaknast vibutati relvataolise esemega. Politsei pidas kirjeldatud Mercedese Antsla-Vaabina teel kinni, kontrollis selles olnud seltskonda ja masina sisu, kuid ühtegi relvataolist ega muud keelatud eset ei leitud.

4.aprillil kella 16 ajal teatati Kooli tänaval kaupluse ees vedelevast joobes mehest. Kella 18.30 ajal teatati Vilja tänaval bussijaama ootepaviljonis teisi häirivast joobes mehest. Politsei viis nad mõlemad kainenema.

4.aprillil kella 20.20 ajal pidas politsei Nursi-Rõuge teel kontrollimiseks kinni Audi, mille roolis oli alkoholijoobes naine. Tema suhtes alustati menetlust.

4.aprillil kella 23.10 ajal teatati politseile peretülist Petseri tänava korteris. Teadaolevatel andmetel muutus mees agressiivseks ja püüdnud kallale minna oma endisele elukaaslasele. Keegi viga ei saanud, täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5.aprillil kella 00.15 paiku teatati, et Lasva vallas korteris laamendab joobes mees. Politsei selgitas, et mees kellegi suhtes vägivalda ei tarvitanud, kuid lõhkus järjepanu kodus olevaid esemeid. Politsei viis ta kainenema.

5.aprillil kella 2 paiku teatati, et Võrust Vastseliina suunas liigub vanem inimene. Teataja oli ka varem teda silmanud ning märkas, et mees liigub üpris sihitult ringi. Politsei selgitas, et tegu oli mehega, kes oli hooldekodust lahkunud ja keda samas taga otsiti. Tänu naisele, kes ei jäänud abivajava mehe osas ükskõikseks ja oli tähelepanelik, toimetati härra tagasi hooldekodusse.

5.aprillil kella 2.30 ajal pidas politsei Rimmi-Keema teel kontrollimiseks kinni Audi 80, mille roolis oli juhtimisõiguseta ja joobes mees. Tema suhtes alustati menetlust.

5.aprillil kella 4.15 ajal teatati, et Jüri tänaval kõnnib sokkide väel naine, kes on väidetavasti eksinud ega tea, kuhu edasi minna. Naine viidi esiti Lõuna-Eesti haiglasse meedikute hoole alla.

5.aprillil kella 11.30 ajal juhtus Võrus Pikal tänaval liiklusõnnetus. Esialgsetel andmetel kaldus Audi A6 sobimatu sõidukiiruse tõttu teepervele, kus lõhkus ära mitu tänavavalgustusposti ja riivas ka veehüdranti. Politsei selgitas, et autot juhtis alkoholijoobe tunnustega mees, kes viibis autos üksinda. Ka selgus, et sõiduki tagumised rehvid olid ülemäära kulunud. Autojuht toimetati meditsiinilise abi saamiseks haiglasse.

5.aprillil kella 14.20 paiku teatati, et kolm poissi sisenesid äsja Katariina tänaval seisvasse mahajäetud majja. Teataja muretses, et noored võivad lobudikus näiteks lõket teha ja panna tulega ohtu kõik ümberkaudsed. Politsei tegi poiste andmed kindlaks, suhtles nendega ning informeeris laste vestlemisest ja tekkinud murest ka nende vanemaid.

5.aprillil kella 14.30 ajal teatati, et Kooli tänaval kaupluse peaukse ees lebab joobes mees. Kella 16 paiku teatati ühe teise, Jüri tänaval oleva kaupluse lähistel tuikuvast joobes mehest. Kella 18.20 paiku teatati Antsla bussijaamas magavast purjus mehest. Kell 21.25 laekus järjekordne teade, et Petseri tänaval maja trepikojas on joobes mees pikali. Politsei viis nad kõik kainenema.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD