Menu

.      

Politseiuudised (6.- 7. aprill)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseilelaekunud teateid ja väljakutseid:

6. aprillil sai politsei väljakutse Vastseliina alevikku Võidu tänavale majaõuele, kus noorte seltskond kiskus mahajäetud majalt maha selle akendele löödud lauad. Politseile on teada, kes vandaalitsejad olid.

6. aprillil teatati Jaagumäe poe ees maas lebavast joobes mehest, kelle politsei viis kainenema.

7. aprillil kella 00.30 paiku laekus teade, et kaks meest on Vastseliina vallas Kirikumäe järve ääres, kus neil sai sõidukist kütus otsa ning nüüd on külm olla. Jutust võis eeldada, et mehed on ka tugevas joobes, kuna nad ei suutnud adekvaatselt mitmetele küsimustele vastata. Patrull sõitis läbi Kirikumäe järve äärse tee ja otsis meeste kirjeldatud masinat lähipiirkonnast, kuid tulutult. Ka positsioneerimise tulemuse järgi saadud asukohast ühtegi sõidukit ei leitud. Edasi ei õnnestunud politseil ka meestega telefonitsi ühendust saada – küll lülitati kõne kinni, küll jäeti lihtsalt vastamata. Kella 7 ajal hommikul andis positsioneerimine telefoni asukohaks Nakrisaare Savioja külas. Politsei avastas seal kirjeldusele vastava masina kraavist. Masinas istusid raskes joobes mehed, nende elu ohtu ei sattunud ja nad viidi külma käest ära.

Põlva politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

6.aprillil kella 10 ajal kontrollis politsei Põlva-Reola teel Toyotat, mille roolist avastati alkoholi tarvitanud naine. Politsei kõrvaldas ta juhtimiselt.

6.aprillil kella 13 ajal küsiti politseilt nõu, kuidas veel takistada joobes naabrimeest autoga sõitu minemast. Tal olevat masinal juba rehvid tühjaks lastud, et sõituminekut takistada. Politsei suhtles mõlema osapoolega pakkudes lahenduseks võimalust, et kaine naabrimees aitab teha sõidud naabrimehel, kes napsitada armastab.

6.aprillil kella 16.20 ajal teatati, et Põlvas Aasa tänaval on kaks joobes meest, kes tekitavad liiklusohtlikke olukordi ning istuvad sõidutee serval, kus joovad viina. Politsei viis ühe purjutanutest kainenema, teine oli rahumeelne ja sai ilmaasjadest aru, mistõttu läks ise ära koju.

6.aprillil kella 20.30 paiku laekus teade, et Kõlleste vallas Krootuse külas on peretüli. Politsei selgitas, et naine ja mees tarvitasid ühiselt alkoholi. Ühel hetkel ajas naine põrandale kohupiima ja sellest tekkis tüli, mille käigus lõi mees väidetavasti naisele jalaga kõhtu. Arstiabist naine keeldus. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6.aprillil kella 21.15 paiku teatati Kanepi vallas Kooraste külas taluhoovis olevatest inimestest, keda sinna ei soovita. Politsei selgitas, et taluõuel seisis auto, milles oli seltskond inimesi, nendest üks politsei huviorbiidis olev tagaotsitav. Viimane peeti kinni ja viidi arestimajja.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD