Menu

.      

Politseiuudised (7.- 8. aprill)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

7.aprillil kella 10.50 ajal teatati politseile, et Võrus Vilja tänaval tanklas jättis Fordi roolis olnud naine kütuse eest tasumata ja lahkus. Kahju oli 22 eurot. Politsei selgitas, et kütuse eest unustati maksta, seda tehti pärast asjaosalise teavitamist juhtunust.

7.aprillil kella 11.40 ajal teatati, et Vastseliina vallas on sisse murtud saekaatrisse. Esialgsel vaatlusel midagi ei varastatud.

7.aprillil kella 13 ajal andis Võrus Jüri tänaval kaupluse turvamees politseile üle raskes joobes mehe, kelle politsei viis kainenema. Kella 18 ajal teatati Vabaduse tänaval lillekaupluse juures maas lamavast mehest. Tema viidi varjupaika.

7.aprillil kella 22 paiku pöördus politseisse eakam naine, kes oli Riiast sugulasele Võrru külla tulnud, kuid viimast ei olnud kodus. Et naisel polnud enda sõnul kusagile ööseks minna, toimetas politsei ta varjupaika.

Põlva politseile laekunud teateid ja väljakutseid:

7.aprillil pärastlõunal teatati, et Räpina vallas Võõpsu alevikus terroriseerib endine mees naist. Politsei selgitas et joobes mees oli naise tahte vastaselt eelmisel õhtul akna kaudu tuppa roninud, seal väidetavasti terve öö räusanud ja naist ka ähvardanud. Politsei viis ta kainenema.

7.aprilli pärastlõunal teatati, et Põlvas Kesk tänaval on ühe kohviku ukselukuauku pandud tikud, mis võivad luku ära lõhkuda. Kuna arvatava teo toimepanija oli teada, siis politsei küsitles meest leidmaks tekkinud probleemile lahendus ja välistada võimalik edasine kahju kohvikule.

7.aprillil toodi politseisse Kõlleste vallas maanteelt leitud kilekott, kus oli toiduaineid, raamatuid ja mobiiltelefon. Politsei selgitas esemete omaniku ning tagastas need talle samal päeval.

7.aprillil kella 17 ajal laekus teade tähelepanelikult kaasliiklejalt, kelle sõnul nägi ta Kuristast Räpina suunas liikumas joobekahtlusega juhti. Politsei pidas Tartu-Räpina-Värska teel kirjeldusele vastanud Volkswagen Polo kontrollimiseks kinni. Sõidukiroolist avastati alkoholijoobes 1954.aastal sündinud mees. Ta kõrvaldati juhtimiselt, viidi kainenema ja sõiduki võtmed võeti politseisse hoiule.

7.aprillil kella 19.20 ajal laekus politseile väljakutse Veriora vallast korterist, kus mees olla väidetavasti oma naist tõuganud. Politsei selgitas, et viga keegi ei saanud. Mees toimetati kodurahu huvides esialgu kainenema.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD