Menu

.      

Politseiuudised (10.-13. aprill)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Politsei andmetel toimus reede hilisõhtul kella 22:27 ajal liiklusõnnetus Võru vallas Loosu külas Võru-Põlva maantee 6. kilomeetril Väimela ristmikul, kus Võru poolt tulnud sõiduautole Volvo V40, mida juhtis 64-aastane Enn, pööras ette vastu sõitnud ja Väimela alevikku vasakpööret sooritanud sõiduauto Nissan Primera, mida juhtis 19-aastane Algis. Kiirabi andis kohapeal abi juhtidele ja sõiduautos Volvo viibinud 55-aastasele Esterile. Foto: Lõuna prefektuur10.aprillil kella 10.40 ajal teatati, et Võlsi külas lõkkeplatsil on vanem joobes mees pikali. Politsei viis ta kainenema.

10.aprillil kella 17.50 ajal laekus teade, et Vilja tänaval tanklas tangiti punast värvi Volkswagen Passatisse kütust ning jäeti selle eest tasumata. Kahju oli 23 eurot. Politseil on sõiduki andmed olemas ning tegeleb autojuhi väljaselgitamisega.

10. aprillil kella 22.30 paiku juhtus liiklusõnnetus Võru vallas Loosu külas Võru - Põlva mnt 6. kilomeetril, kus sõiduautole Volvo V40, mida juhtis 64-aastane Enn, pööras ette vastu sõitnud ja Väimela alevikku vasakpööret sooritanud sõiduauto Nissan Primera, mida juhtis 19-aastane Algis. Kiirabi andis kohapeal abi juhtidele ja sõiduautos Volvo viibinud 55-aastasele Esterile. Politsei selgitas, et autojuhid olid kained, ka turvavarustust kasutati nõuetekohaselt.

10.aprillil kella 23.20 ajal sai politsei väljakutse Mäe tänavale meelelahutusasutusse, kus kaks joobes meest ei saanud aru, et neid nii raskes joobes sisse ei lubata. Politsei viis ühes meestest kainenema, teine suutis omal jalal edasi liikuda.

11.aprillil kella 1.30 paiku teatati, et Vilja tänaval prügikastide juures hulgub paljas mees. Politsei viis aluspükstes ja maikas õues olnud mehe kainenema.

11.aprillil kella 5.15 ajal kõrvaldas politsei Võrus Vilja tänaval Chevrolet’ roolist 1959.aastal sündinud mehe, kes oli nii raskes joobes, et ei suutnud alkomeetrisse puhudagi. Politsei lasi meedikutel võtta tema vereproovi alkoholijoobe fikseerimiseks ning viis mehe esialgu kainenema.

11.aprillil kella 10.30 ajal sai politsei väljakutse Petseri tänavale, kus agressiivne purjus mees lõhkus ära kasiino seinaplaadi. Mees viidi esialgu kainenema, tekitatud kahju suurus on selgitamisel.

11.aprilli keskpäeval teatati et Lasva vallas Tsolgo külas on ühe auto kallal vandaalitsetud: klaasid katki löödud, masinale mõlgid löödud ja juhtmed välja tõmmatud. Auto olevat nädala jagu aida ääres seisnud, kuid nüüd avastati sellele tekitatud kahjustused. Juhtunu täpsemaid tagamaid selgitab politsei.

11.aprillil kella 13 ajal teatati, et Katariina tänaval korterisse tuli purjus sõber, kes keeldub sealt nüüd lahkumast. Kutsumata külaline agressiivne ei olnud, kuid politsei otsustas ta edasiste jagelemiste välistamiseks kainenema viia.

Kainenema viidi ka mees, kes samal päeval kella 16.45 ajal Paju tänaval bussipeatuses magas.                  

11.aprillil kella 18.35 ajal juhtus liiklusõnnetus Võru linnas Jüri tänaval, kus rollerit Aprilia SR 50 Street juhtinud juhtimisõiguseta 20-aastane Ott sõitis otsa ees pidurdanud sõiduautole BMW320, mida juhtis 39-aastane Tiia.  Rolleri juhile ja kaasreisijale, 19-aastasele Jane-Lyle anti kohapeal esmaabi.  Raskematest vigastustest säästis rolleril sõitjaid see, et nad kandsid nõuetekohaselt kiivrit. Avarii täpsemate asjaolude selgitamiseks alustas politsei menetlust.

11.aprillil kella 22.10 ajal teatati, et Võrus Jüri tänaval sõitis Audi A6 läbi löökaugu purustades sõiduki esisilla ja õhkvedrustuse. Politsei fikseeris kahjustused ja autojuht pöördus kahju korvamiseks linnavalitsuse poole.

12.aprillil kella 2.20 ajal teatati lärmist Koidula tänaval, mis häiri naabrite rahu. Politsei vestles pidulistega, nad lahkusid kodust valju muusikat ööklubisse kuulama.

12.aprillil avastati, et öö vältel on Jüri tänaval pangakontori juurest varastatud naiste jalgratas. Kahju on umbes 50 eurot.

12.aprillil teatati, et Koidula tänaval kaupluse ees märatseb joobes nooruk. Alaealine viidi ema soovil kainenema.

13.aprilli südaööl teatati, et Olevi tänaval korteris on arvatavasti pahatahtlikud naabrid sees käinud, roojanud tualetti, sealt edasi liikudes määrinud roojaga vaibad ning tekitanud sellega korteriomanikule kahju. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD