Menu

.      

Politseiuudised (16.-17. aprill)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru: 17.aprillil kella 00.50 ajal pidas politsei Võrus Jüri tänaval kontrollimiseks kinni BMW, mille roolist avastati alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta juht. Samuti selgus auto andmete kontrollimisel, et masin on tagaotsitav. Sõiduk viidi asjaolude kontrollimiseks politseimaja juurde ning autojuht pandi esiti kainenema. Edasisel uurimisel selgus, et antud sõiduk oli varastatud Tartust. Juhtumi täpsemate asjaolude selgitamine jätkub alustatud menetluse käigus.

Vargus 14. aprillil teatati, et Sõmerpalu vallas Järvere külas murti sisse garaaži ja varastati murutraktor. Kahju on 2800 eurot.

Valga: 16.aprillil kella 18 paiku teatati, et Valgamaal suundus päeval Laatresse terviseprobleemidega 60-aastane naine, kes pole seniajani koju naasnud. Politsei sai naise isikukirjelduse ning asus teda piirkonnast otsima. Samamoodi otsis naist tema lähedane. Naine leiti Laatre bussipeatusest kilomeetri kauguselt, kus ta anti üle kiirabile ja viidi haiglasse tervisekontrolli.

Põlva: 16.aprilli õhtul märkas politsei Savernast Tartu suunas liikumas Audit, mille osas oli kahtlus, et masinas võib olla tagaotsitav, lisati tundus sõiduk olevat ülerahvastatud. Politsei pidas masina kinni ning selgus, et tagaotsitavaid autos ei olnud, küll oli autos üks inimene lubatust enam.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD