Menu

.      

Põlvamaal hukkus ketaslõikuriga mürsku saaginud mees (Täiendatud!)

  • Kirjutas BNS

Põlvamaal hukkus kolmapäeva pärastlõunal plahvatuse tagajärjel 47-aastane mees, kes saagis ketaslõikuriga mürsku pooleks.

Esialgsetel andmetel lõikas mees kuuris ketaslõikuriga lõhkeainet sisaldavat mürsutaolist eset, mis selle tagajärjel plahvatas, rääkis Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kauri Sinkevicius BNS-ile. Mees sai plahvatuse tagajärjel eluohtlikult vigastada ja suri haiglas. Keegi teine sündmuse tagajärjel vigastada ei saanud.

Täpsemate asjaolude selgitamiseks alustas kaitsepolitsei kriminaalmenetlust.

Mees ei ole varem õiguskaitseasutuste tähelepanu all olnud, kuid tema valdusest leiti teisigi relvade ja lõhkeainetega seotud esemeid, mille omamine on ebaseaduslik.

Täpsemad asjaolud, sealhulgas kust mees lõhkekeha sai, on veel selgitamisel. Politsei ja prokuratuur rõhutavad, et lõhkekehade ja nendega seotud esemete omamine, avamine või nendega muul moel ümberkäimine on äärmiselt ohtlik ning võib viia tõsiste tagajärgedeni.

Leitud lõhkekehadest tuleb selliste olukordade ja võimalike seaduserikkumiste ära hoidmiseks teavitada häirekeskust numbril 112.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD